17.01.PR_APUA_PALACIO DE LOS PATOS_650x800

THE CAMP

Kids Area | 2017

Working for the little ones is quite an adventure.

We call this kid’s área “The Camp”, an indoor playground in which to recreate an outdoor environment. It is the covered extension of the patio that surrounds it.

Why not create a cloud-slide? Or a tree-coat rack? The imaginary of children reaches further, and we wanted to enter their world.

Place: Palacio de los Patos Towers. Asuncion, Paraguay Furniture project: Apu’a Furnished area: Tower 1, 50m2 – Tower 2, 50m2
17.01.PR_APUA_PALACIO DE LOS PATOS_750x1300 copia 3
17.01.PR_APUA_PALACIO DE LOS PATOS_650x800 copia
17.01.PR_APUA_PALACIO DE LOS PATOS_650x389 copia 12
17.01.PR_APUA_PALACIO DE LOS PATOS_650x389 copia 8
17.01.PR_APUA_PALACIO DE LOS PATOS_750x1300 copia
17.01.PR_APUA_PALACIO DE LOS PATOS_750x1300
17.01.PR_APUA_PALACIO DE LOS PATOS_750x1300 copia 2

Related Projects